Rutte in het klasje van Schwab

Toen Gideon van Meijeren zijn allereerste Kamervragen als beëdigd kamerlid mocht stellen deed hij dat aan Rutte die hem vervolgens knalhard voorloog.

Rutte vertelt op zijn kinderlijke manier dat hij ook via YouTube naar complottheorieën kijkt en dat hij het fascinerend vindt hoe er geschreven wordt dat 9-11 niet heeft plaatsgevonden in een poging tot humor. Volgens Rutte moest Van Meijeren zich niet zo bezig houden met complottheorieën want dat is wat het is en niet meer. Vervolgens fileert van Meijeren Rutte en dat moet eigenlijk elke Nederlander gezien hebben. Bekijk deze ‘ogen openende’ video waarin Rutte zich definitief voor het leven diskwalificeert.

Totdat een onafhankelijke journalist onderzoek doet

Een Duitse journalist duikt in het verleden van de WEF en doet verslag. Heerlijk. Ik zie hem al zitten, Mark Rutte in een klasje van Schwab samen met Merkel en Gates als veelbelovende toekomstige leiders ergens in de jaren ’90. Klaar voor de Great Reset.

Zie: Download het boekje hier.

Slijmbal

Ik snap nu dus ook waarom Rutte zo extreem aan het slijmen is naar Schwab. Dat zelfde had Schwab namelijk ook al gedaan toen Rutte een of andere vage prijs in ontvangst mocht nemen. Wat een slijmballen. Walgelijk. Rutte is enkel en alleen op zoek naar een of ander goed betaald baantje en verraadt Nederland.

Schwab over Rutte

Hoezo complottheorie. Rutte, schaam je. Je bent een grote leugenaar. Hop, terug naar je hol en kom nooit meer terug.

Die clique uit Davos.

Rutte hoort tot de clique van het in Davos gevestigde World Economic Forum (WEF). Maar hij staat niet alleen. Een hele generatie politieke leiders komt inmiddels uit de stal van Klaus Schwab.

Zie: het volledige artikel over het WEH met referenties.