Rechter laat van zich horen

Vandaag zie ik een gesprek tussen Jeroen Pols en Maria-Louise Genet waarin de juridische implicaties van de afgelopen week bespreken. Ze zijn onder andere aanwezig bij de verboden demonstraties in Berlijn. Niet verboden vanwege het onderwerp maar omdat ze een gevaar vormen voor de gezondheid omdat de demonstranten te dicht op elkaar lopen.

De demonstratie een week eerder met meer dan 20.000 LHBT’ers, dicht op elkaar gelopen, volop dansend en feestend was niet verboden, totaal ongevaarlijk. Ook het bruisende nachtleven in Berlijn, enkele uurtjes later, was zeer druk bezocht maar geen 100’den busjes met loeiende sirenes noch 2.200 polizisten te bekennen; in uniform.

Het niveau van onze rechtspraak

Ze gaan iets dieper in op uitspraken van een rechter via Twitter. Hieronder een aantal screenshots.

Wat Pauline schrijft over uitspraken van het EH is niet correct. Ze heeft het fout. Het hof heeft het over vaccinaties die uit den treure getest zijn. Dan zou een plicht kunnen gelden echter alleen tegen een zeer kleine boete en in ruil voor volledige informatie aan de bevolking. Dit is echter niet zo.

Zie: het gesprek tussen Jeroen en Maria-Louise

Informed consent betekent dat je niet misleid wordt. Geen dwang, geen negatieve consequenties. Van Steijnen kan beter thuis gaan zitten en heeft niets in de rechtspraak te zoeken. Rechtspraak wordt ondermijnd door dit soort rechters. Rechter onwaardig. Schande voor de rechtspraak.

Gelukkig gaan de demonstraties door hoewel de MSM er zo weinig mogelijk over bericht. Ook dit weekend in de grote steden van Frankrijk en Italië en de burgermeester van Berlijn evenals Halsema moeten uit het ambt worden gezet en opgesloten omdat ze op grote schaal de grondrechten van burgers aantasten. Demonstratie is een recht!