PCR test ongeschikt

Hoeveel wattenstaafjes heb jij in je neus geduwd? Ik moet tot mijn spijt bekennen dat ik dat vijf keer heb gedaan. Twee keer in Griekenland, een keer in Italië en twee keer in Nederland. Ik heb het gedaan om op reis te kunnen en toen ik heel erg ziek was wilde ik bevestigd krijgen dat ik ‘het’ had opdat ik dat fckng ‘groen vinkje’ kreeg. Ik baal ervan maar ben toen over mijn principes heen gestapt. Ik wist dat de testen niet valide waren, maar wilde op reis en Luca en Gio beschermen tegen de prikjes door het virus actief in te ademen en ze vervolgens zelf te besmetten.

Willem vat een en ander heel goed inhoudelijk samen. Grappig dat, nu ik zo veel tijd besteed aan Van Wees en zijn luchtzuiveringstechnologie, het zo veel verband met elkaar houdt; bacteriën en virussen, zwevend door de lucht. Inmiddels weet ik er nog veel meer van. Het is grappig dat je via de werking van ‘het extreem kleine’ het ‘extreem grote’ kunt begrijpen. Lang verhaal.

Wij willen de lucht klaren. De mensen die weten dat ze fout hebben gehandeld en iets te verbergen of te verliezen hebben willen mist creëren. Het is een leerzame video. Ik denk dat het te begrijpen is voor iedereen met een bovengemiddeld theoretisch denkniveau of logische kwaliteiten en de wens én de wil om te begrijpen hoe het functioneert. Het is absoluut geen rakettechniek!

Wil je alleen dat gedeelte kijken waarbij hij de ongeschiktheid van de PCR test uitlegt dan moet je vanaf minuut 37 beginnen. Volstrekt logisch. We zijn beduveld.

En wat vindt de rechter?

Een van de grootste teleurstellingen is toch wel het schokkende feit dat in Nederland de wetgevende en rechtelijk macht niet gescheiden is. Ik zelf heb heel veel zaken gevolgd en keer op keer blijkt dat de rechter op hand van de regering is. Ik begrijp het wel, want de meeste rechters hebben zich ook laten manipuleren en zelf de prikjes laten zetten. Daaropvolgend is ongelijk bekennen, zeker voor dit soort mensen, heel erg moeilijk. Ze hebben namelijk altijd ‘het bij het rechte eind’. Precies ditzelfde geldt ook voor alle journalisten en mediafiguren. Lijst aanvoerder is voor mij toch wel die Van Erven Dorens, maar zovelen waren, waarschijnlijk onbedoeld, fout.

Duitste toeristen langdurig in hotel opgesloten vanwege positieve PCR test

In 2020 worden een aantal Duitste toeristen gedurende lange tijd in een hotelkamer opgesloten omdat een van hen zogenaamd corona had. Ik heb me niet helemaal ingelezen, maar ik begrijp dat ze daar weken hebben moeten blijven zitten. Deze mensen hebben deze opsluiting vervolgens bij de rechter in Portugal aangevochten en eisen compensatie.

Een lang verhaal kort … de rechter bepaalt dat PCR testen te onbetrouwbaar (97%) zijn om te kunnen dienen als testmethode om te bepalen of iemand geïnfecteerd is én besmettelijk is (‘levend’ en intact virus uitademt):

https://www.portugalresident.com/judges-in-portugal-highlight-more-than-debatable-reliability-of-covid-tests/

De staat gaat in hoger beroep tegen deze uitspraak en de betreffende rechters hangt een disciplinaire maatregel boven het hoofd vanwege hun uitspraak:

https://www.portugalresident.com/portuguese-judges-who-queried-reliability-of-covid-tests-at-risk-of-being-disciplined/

Zo werkt een regime. Als je iets doet dat ingaat tegen het gewenste verhaal dan word je uitgemaakt voor idioot, krijg je een waarschuwing, word je opgesloten of uit je functie gezet. Fantastisch.

In hoger beroep wordt de eerdere uitspraak bekrachtigd.

https://peterhalligan.substack.com/p/a-portuguese-appeals-court-has-upheld

Als je je een beetje verdiept in de techniek onder de PCR test dan begrijp je heel snel dat het een nutteloze test is alleen maar gericht op zoveel mogelijk ‘gevallen’ te creëren met als doel om dwangmaatregelen op te leggen die ingaat. Kijk gewoon de video van Cafe Weltschmerz. Zum Wohl.

Als je je een beetje verdiept in de techniek onder de PCR test dan begrijp je heel snel dat het een nutteloze test is alleen maar gericht op zoveel mogelijk ‘gevallen’ te creëren met als doel om dwangmaatregelen op te leggen die ingaat. Kijk gewoon de video van Café Weltschmerz.

Zum Wohl.

Remo

NS
De foto bij dit bericht? Ons vertrek vanaf Naxos richting Athene. De zee … heerlijk loom. Op het eiland, die ochtend nog, een van die onzin testjes laten afnemen om op de boot te mogen en Peet even later de vlieger in. De zee, is kalm. Ik geniet. Hoe dan ook 🙂