Worden wij gezonder door vaccinaties?

Een korte videorapportage over de opzienbarende resultaten van drie onderzoeken die onlangs zijn vrijgegeven om de algehele gezondheid op lange termijn van gevaccineerde en niet-gevaccineerde proefpersonen te vergelijken.

In plaats van zich te concentreren op de korte termijn, symptoom onderdrukkende effecten van vaccinaties – zoals fabrikanten en volksgezondheidsinstanties doen – beoordeelden deze onderzoekers of de invloed van vaccins op het lichaam van een persoon in het algemeen leidde tot een gezonder of ongezonder leven.

Iedereen die nadenkt over de toekomstige gezondheid van zichzelf of zijn of haar gezin, zou zich ervan op de hoogte moeten stellen wat de gegevens in deze onderzoeken onthullen, om zo een goed geïnformeerde beslissing te kunnen nemen. Want ook al heb je de meeste prikken al achter de rug, ook als volwassene word je via de media en de gezondheidszorg doodgegooid met de noodzakelijkheid van bijvoorbeeld die onzinnige ronduit ineffectieve griepprikjes. Bescherm jezelf. Informeer jezelf.

Geïnformeerd akkoord

“Lifestyle differences between the vaccinated and unvaccinated groups in my practice cannot explain the large difference in outcomes, and if they do, then it would be objective to conclude that everyone should adopt the lifestyle followed by the unvaccinated in they wnat healthier children.”

Paul Thomas, MD

Banned by YouTube-award

Op het moment dat YouTube, eigendom van Google, het gaat verbieden dan weet je dat er wat te zien valt. Eigenlijk zegt dat meer dan elke award die je maar kunt verzinnen. De ‘Banned by YouTube’ award. Heerlijk.