Dansen met Janssen

Dansen met Janssen? Hoe verzin je het! Hugo de Jonge aan het woord. Dit moet je echt zien. Hilarisch. Het idee, dat die incompetente minister, wil, dat ik iets injecteer. Het idee dat hij de media, tegen mij en de mensen om mij heen, misbruikt voor een Tell Sell achtige verkoopdemonstratie met het doel mij te injecteren met dat experimentele goedje. Het is walgelijk. Ik zie hem enkele keren voorbij komen met die schaamteloze vraag: ‘heb jij je al ingeënt?’ en daarop zijn stupide repliek als het antwoord ontkennend is.

Die dommigheid. Zo’n man, hoe bijzonder ook zijn schoenen, mag dit ministerie niet leiden.

Uit zijn mond ontsnapt de slogan: ‘Dansen met Jansen.’ Dat verzin je niet. Wil je dansen? Neem dan die prik van Janssen! Hij weet ons ook nog te vertellen: ‘Op is Op’, ‘Zo Lang de Voorraad Strekt’ en ‘Bel NU: 0800 1295, voor de keuzelijn Janssen’. Ik heb buikpijn van het lachen, 12,95? Is dat de inkoopprijs of de bedongen korting? 12,95, wat een humor. Ik heb niets, behalve dan, dit lichaam. ‘Van mij’ is alleen dit lichaam, tot het moment waarop ik niet meer adem. Dan mag het naar een ander, maar vooralsnog, bepaal ik zelf! Blijf van mijn lijf.

Een uitsnede uit aflevering 357 via Jensen.nl. Dank je Jensen!

Het volledige persmoment kun je volgen via: https://pixel.facebook.com/watch/live…

Tenenkrommende opmerkingen van DJ:

– mix and match
– dan moet je de prik nemen
– je moet, je moet, je moet

Ik moet helemaal niets, behalve dan, een keer, dood, ooit. En tot die tijd bepaal ik zelf. Ik schaam me voor deze dommigheid. Ik schaam me voor het injecteren van gezonde mensen, gezonde zwangere vrouwen, gezonde jongeren, gezonde teenagers, gezonde kinderen, gezonde peuters, gezonde kleuters, gezonde baby’s. Blijf van ons af. Het is niet nodig. Dat goedje zou bedoeld zijn voor bejaarden of de mensen met een lichaam dat niet meer functioneert zoals het zou moeten. Niet voor gezonde mensen! Wij hebben een immuunsysteem. Dat heeft zich bewezen, al miljoenen jaren en zo ook het afgelopen jaar. Reken daar op, werk er aan. Af en toe roepen we de hulp in van de gezondheidszorg. Dat is niet mooi maar fijn dat het kan. Aan ons immuunsysteem moeten we werken, dat is de richting.

Het huidige pad loopt dood. Stoppen en omdraaien. Ik voel angst, bij mijzelf en de mensen die er zo in staan maar nog meer bij de mensen die zich hebben laten betoveren door Spindoctor DJ, met zijn charmante glimlach, blauwe ogen en zijn alles omvattende mediacampagne van angst.

Hey DJ, draai eens een ander plaatje!

NS
DJ heeft het niet makkelijk. Hij heeft onvoldoende visie en nog niet genoeg levenservaring. Daarnaast wordt hij omringd door grootmachten die ook de weg kwijt zijn. Dat is lastig manoeuvreren en vereist leiderschap om tot een ander beleid te komen. Ik zou niet met hem willen ruilen. Maar mag ik hem misschien wel helpen en enkele suggesties doen? DJ, kom op, je kunt beter!

NNS
Ik ben blij met de mensen die zich sterk maken om meer inzicht te geven. Graag wil ik een lijstje opsommen dat zeker niet compleet is. In alfabetische volgorde:

– Blckbx TV
– Blue Tiger Studio
– Café Weltschmerz
– Een Oorlog Reeds Verloren
– Jensen
– Jorn Luka
– Maurice de Hond
– Viruswaarheid

Bekijk ook mijn pleidooi voor preisoep: http://www.natali.nl/remo/preisoep/