Het EMA antwoordt

Enkele europarlementariërs stellen vragen per brief aan het EMA – het orgaan belast met de toelating van medicijnen in Europa – en het EMA antwoordt, zo waar. Daar kan ons MVWS iets van leren*. Met het antwoord worden de leugens van Rutte, De Jonge en hun adviseurs – Osterhaus en Koopmans – ontmaskerd en dus nagenoeg het gehele coronabeleid van de Nederlandse regering bekritiseert.

Nee, het beschermt niet tegen overdracht. Ja, doet het alleen voor je eigen gezondheid en nee, mensen onder de 60 hadden niets te vrezen. Ja, mensen hadden door een arts op de risico’s gewezen moeten worden en ja, er had vanaf dag 1 na de injectie verslag moeten worden gedaan van de bijwerkingen en pas niet na 2 weken. De Nederlandse regering was fout. Fouter dan fout.

*
De Nederlandse regering betaalt doodleuk, uit onze beurs, de gerechtelijk opgelegde boetes omdat het weigert de informatie over bijwerkingen in combinatie met vaccinatiestatus te overhandigen. Hou toch op met Welzijn en Volksgezondheid. List en Bedrog.