Extra onveilige batches

71% van alle vaccinatieschade meldingen is veroorzaakt door 4% van de batches.” Willen Engel presenteerde dit feit twee jaar geleden maar deze week kwam het opnieuw onder de aandacht. De cijfers, zo klaar als een klontje! Benieuwd of het journaille in Nederland het durft op te pikken?

Je zou maar zo’n 100% – door en door getest – veilig prikje uit de verkeerde batch hebben laten zetten. Daar valt niets te lachen.

NS
Kuipers roept in oktober weer iedereen boven de 60 en alle zorgmedewerkers op. Zo ook mijn moeder. Wat kan ik zeggen. Er valt niets te winnen.

NNS
“Why did the regulatory authorities let us down.” Cambell – in het begin van de pandemie als arts een promotor van de prikjes – is duidelijk aangeslagen. Ik ervaar hetzelfde. Ik weet het al lang, maar elke keer blijft het een schok. Waarom. En ze gaan door. Kuiper verstuurt zijn ‘uitnodigingen’. Stop dan ook dit grafiekje even erbij in Ernst! voor een ‘geïnformeerd akkoord!

NNNS
Natuurlijk komt dit niet in het nieuws want het journaille was fout in deze oorlog.

NNNNS
En, zoals we weten, wordt slechts een FRACTIE – vermoedelijk minder dan 10% – van alle bijwerkingen gerapporteerd door de huisartsen want:

  • Het kost heel veel tijd;
  • het levert niets op;
  • er wordt niets mee gedaan;
  • of het verband wordt niet gelegd, al dan niet, willens en wetens!

Dit noem ik SYSTEEMFALEN.

NNNNNS
Mijn moeder, opeens in beide borsten tumoren. Opeens een uitvallend longsysteem en opeens hartritmestoornissen. Ik zou hier wel eens een kansberekening op willen loslaten!

“In half of all autopsies, they have found two or more of these diseases combined in the same person.” Een interview met dhr. Bhakdi.