Wij van WC Eend ..

Cardioloog dr. Aseem Malhotra heeft een onacceptabele ontdekking gedaan: regelgevende instanties worden gefinancierd door de bedrijven die moeten voldoen aan hun regelgeving. Geen wonder dat dit fout gaat. En de mate waarin zou ons niet moeten verbazen als we de cijfers zien. Voordat men vindt dat u weer een nieuw ‘veilig en effectief’ vaccin (of medicijn) nodig heeft, kijk dan eerst even naar wie daar het meeste belang bij heeft!

Een klein tipje van de sluier: 89% van de gelden die de regelgevers in Europa ontvangen is afkomstig van de farmaceuten.

Bekijk de hele rapportage hier.

Mijn zoon Luca vraagt me hoe het kan dat de VS 1 miljard aan Oekraïne kan schenken terwijl ze zelf een extreme staatsschuld hebben. Hoe komen ze aan het geld? Ik vertel hem dat je geld kunt bedenken en creëren en dat je dat dan wel als schuld moet opnemen in de boekhouding. Ik leg hem uit waarom je ervoor kunt kiezen om nu schulden op te bouwen met het oog op een toekomst.

Ik vertel hem over de schoolpsychiater die wordt ingeschakeld als ze een jongetje van school willen hebben. Ik vraag hem of die psychiater nog een tweede keer een opdracht krijgt als hij niet met die resultaten komt zoals die door de docent worden verwacht? “Het is een thuisfluiter” aldus Luca.

So, Where do we go from here?