Off label prikken

Heb jij hem al gehad? Dat nieuwe 100% veilige prikje. De nieuwe uitnodigingen zijn of worden verstuurd, aan alle mensen tussen de 18 en 60 jaar. Kuipers heeft dit administratieve taakje bij de huisartsen in de maag gesplitst. De LHV is er niet zo blij mee. Zouden meer huisartsen twijfelen?

In Oostenrijk trekt Raush zijn handen ervan af en stelt hij de huisarts (prikjeszetter) verantwoordelijk (informed consent). Die heeft lef. Arme huisarts. Niet mooi.

Maar, weer snel terug naar Nederland .. der Staat der Nederlanden nodigt ons opnieuw uit om een prikje te komen halen. De brieven zijn extra voorzichtig geformuleerd en vermelden specifiek dat je het – prikje zetten – op eigen initiatief doet. Ik verzin het niet.

Ik heb zelf de brief nog niet ontvangen maar zojuist besloten om opnieuw de sticker erbij te halen.

NB

Kuipers schrijft het prikje niet voor. Hij durft niet want, zoals hij in de kamer al aangaf, dat zou bij vaccinatieschade tot claims kunnen leiden. De EMA heeft het prikje (nog) niet aanbevolen voor mensen onder de 60. Dit houdt dus in dat, wanneer jij besluit om dat 4e prikje wel te laten zetten, omdat je bijvoorbeeld naar de fckng US of A wilt, je dit off label doet. Off label houdt in dat je spul tot je neemt zonder dat dit volgens het etiket mag worden voorgeschreven. Opmerkenswaardig dat huisartsen dus wel off label die techie Pfizer prikjes mogen verkopen maar dat ze worden beboet en uit functie worden gezet als ze, off label, Ivermectine voorschrijven.

Kuipers wil het niet: “… off label betekent ook dat ik daar voor aansprakelijk ben als er eventuele bijwerkingen … “

Vanaf minuut 40 wordt het interessant:

https://www.npostart.nl/nos-het-vragenuurtje/28-06-2022/POW_05294380

Der staat meet met twee maten. Zij mag alles, kritische mensen mogen niets.

NB

Kuipers voorganger had ruim een jaar geleden al meer dan 80.000.000 (80 miljoen) prikjes ingekocht en die zullen moeten worden afgenomen bij Pfizer en kornuiten. Ze zullen dadelijk wel heel onder het etiket MVO naar Afrika worden doorgesluisd.

NNB
Stuur de uitnodiging door en laat je ‘stem’ horen. Meer informatie over deze actie vind je hier.