Geen spoor van twijfel

Frank Dane interviewt op 7 juni ’21 Hugo de Jonge via Radio 538. De Jonge weet nog niet dat Dane – de broer van Jensen – zich al eerder in een uitzending sceptisch heeft uitgelaten ten aanzien van de injectie. De Jonge zelf spreekt in superlatieven als hij onderweg is voor zijn eerste prikkie. Op de vraag of hij niet een klein beetje bang is exclameert hij: ‘geen spoor van twijfel!’ Ten aanzien van bijwerkingen stelt hij ons gerust. ‘Ach, het zal allemaal wel meevallen.’

De rollen draaien zich om als DJ een vraag stelt aan Dane:

‘Maar, ben je zelf eigenlijk al geprikt?’

Geweldig. Heerlijk interview. Als je ziet wat die gast allemaal uit durft te kramen. Kijk, luister en huiver. Hilarisch.

Mooi, ik geloof je De Jonge, je hebt ook van die mooie schoenen. Ik ben echter wel een beetje bang voor mensen die geen spoor van twijfel voelen. Eigenlijk is het zelfs een beetje akelig. Nee, eigenlijk is het heel erg akelig. Ik twijfel.

Ze moeten wel verkocht worden, we kunnen ze niet weer allemaal naar Afrika sturen!

Het wordt een beetje saai als Hugo – Dansen met Janssen – de Jonge in de verkoopmodus schiet. Dat was ook wel te verwachten want je moet weten dat hij op dit moment ruim 80 miljoen doses heeft ingekocht bij 8 verschillende fabrikanten. Die moeten voor het eind van 2022 wel gezet zijn. Even rekenen, 80 miljoen gedeeld door 17 miljoen is 4,7 prikjes in 1,5 jaar, dus 3 per jaar per persoon als we werkelijk iedereen injecteren? Ja, volgens mij heb ik dit goed uitgerekend.

En jij, ben jij al geprikt?

Nee, ik nog niet. Ik wacht nog even rustig af, ik vertrouw het niet helemaal. Als je zo hard moet schreeuwen om iedereen bang te maken voor dat extreem dodelijke virus dan is het zo dodelijk niet. Haastige spoed is zelden goed. Ik ben benieuwd wat ons in September en Oktober te wachten staat. Nee, aan mijn lijf vooralsnog geen polonaise. Tot dan verzorg ik mijn immuunsysteem: goede voeding, voldoende beweging, sport, muziek, lekkere wandelingen en af en toe een beetje lachen om De Jonge.

Het hele interview vind je onder andere via:
https://www.mediacourant.nl/2021/06/hugo-de-jonge-begrijpt-niet-dat-frank-dane-twijfelt-over-vaccin/

Wil je weten waar De Jonge zijn schoenen koopt:
https://www.ad.nl/rotterdam/hier-koopt-vicepremier-hugo-de-jonge-zijn-schoenen~ad2cd408/

NS
Graag wil ik je informeren over een aantal mannen dat zich sterk maakt voor meer inzicht, soms zeer inhoudelijk, zeer feitelijk of plat en humoristisch. Dan toch, allemaal een goede basis voor eigen onderzoek en interpretatie. In alfabetische volgorde zijn dat:

  • Blckbx TV
  • Blue Tiger Studio
  • Café Weltschmerz
  • De Nieuwe Wereld
  • Een Oorlog Reeds Verloren
  • Jensen
  • Jorn Luka
  • Maurice de Hond
  • Viruswaarheid

En nee, al deze mannen en vrouwen hebben de waarheid niet in pacht maar zetten je aan het denken. Brengen je aan het twijfelen wellicht. Niet fijn, het voelt niet lekker maar alles beter dan als een kip zonder kop achter zo’n gek aan te lopen die, en ik citeer, geen spoort van twijfel, voelt!

Bekijk ook mijn pleidooi voor preisoep:
http://www.natali.nl/remo/preisoep/

Laat een reactie achter