Wat is je grootste wens

Geweldige vraag aan het einde van deze documentaire aan de mensen die zijn geïnterviewd.

Duitse documentaire ten aanzien van C19. Goed nieuws voor iedereen die nieuwsgierig is en zijn mening wil vormen. Wel anderhalf uur lang maar die spannende voetbalwedstrijden en verrassende Formule 1 races duren minstens zo lang dus geen kwestie van tijd maar prioriteit.

Ook de Duitse synchronisatie is niet even gemakkelijk maar – gott sei dank – ondertitels beschikbaar, in alle talen. Meerdere interviews met professionals uit het veld, mensen die hun nek durven uit te steken. Onder andere het interview met Pierre Kory ergens vanaf 1:11 ten aanzien van Ivermectine. Ik ben benieuwd of het je helpt in het onderbouwen of aanpassen van je standpunt. Ik kan me voorstellen dat je over dit thema en de consequenties goed hebt nagedacht.

NS
Deze documentaire werd gepubliceerd VIA YouTube en zeer snel DOOR ‘YouTube’ verwijderd. Nu te zien via blckbx.tv

NNS
Ja, wat is mijn grootste wens? Dat ik – en de mensen om mij heen – impulsief kan blijven leven, niet geremd door angst; mijn eigen angsten en de angsten die anderen uitspreken of mij aan willen smeren. Dit wordt aan het eind mooi door Michael Levitt verwoord:

Ik wens me dat mensen meer op gezond verstand vertrouwen en zich minder door angst laten leiden. Je moet je realiseren dat het leven vol risico is, je leeft niet eeuwig. Leef elke dag maximaal.

Laat een reactie achter