Vroege behandelmethodes

De Nederlandse overheid heeft minimaal 60 miljoen (vermoedelijk 80 miljoen) extra injecties besteld voor de rest van 2021 en 2022. Dus iedereen moet en zal gevaccineerd worden. Nu de inkooprijzen verder stijgen richting de 25 euro per shot, verplicht af te nemen door De Jonge praten we over een inkoopwaarde van 1,5 miljard euro. Waarom worden goedkope, effectieve en goed geteste behandelmethodes niet toegestaan als we hiermee 70 tot 85% van het aantal doden kunnen voorkomen.

Zoals we inmiddels weten uit de openbaring van de geheime contracten (Phizer Brazilië en Albanië) moeten de bestelde injecties worden afgenomen ook al zijn er alternatieve, goedkopere of effectievere medische oplossingen beschikbaar. De Minister, het kabinet, het parlement, de bevolking van Nederland zit er aan vast en zal de prikken ondergaan, over links of over rechts!

Stel je toch eens voor 1,5 miljard weggegooid. Ach, vergeleken met de betuwe lijn (4,7 miljard) peanuts maar dan toch. Prikken of stikken.

Zie: Bron – Rijksoverheid
Zie: AD – corona blijft, Nederlandse overheid koopt nog 60 miljoen corona vaccins voor 2021 en 2022

Stel je toch eens voor dat dit op de plank blijft liggen? Stel je toch eens voor dat niemand meer die injecties wil omdat de mensen doorhebben dat de IFR inmiddels rond de 0,1 (dus lager dan influenza) ligt waarbij de gezondheidszorg zelfs weigert om de reeds beschikbare medische hulpmiddelen toe te passen en vroeg te behandelen maar mensen met een infectie gewoon naar huis stuurt om maar af te wachten.

Vroege behandeling reduceert het aantal behandelingen en dus het aantal doden met 70 tot 85%.

Wat zijn de stadia:

 1. geen symptomen, a-sypmtomatisch
 2. sub clinical, non specific nor severe symptoms
 3. je bent besmet, thuis uitzieken
 4. opname in het ziekenhuis
 5. extreem ziek
 6. opname IC
 7. overleiden

Als je patiënten vroeg behandelt dan reduceer je verder in elke fase met de zelfde percentages en uiteindelijk dus ook het aantal doden met 70 tot 85%.

Mensen worden te laat behandeld, daardoor komen er te veel mensen te laat in het ziekenhuis en komen ze onnodig op de ic terecht en sterven.

Normaal zou je proberen om mensen die de ziekte hebben te behandelen met dat wat er ook maar beschikbaar is (Ivermectine e.a.) maar bij dat-wat-speelt doen ze dat niet om onverklaarbare redenen. Het moet politieke of economsiche redenen hebben.

Waarom is er zo veel focus op controle en vaccinatie en zo weinig op het genezen van de zieken?

Mensen mogen ziek worden maar krijgen geen hulp. Test is positief, dan zeggen ze dat je naar huis moet gaan en pas mag bellen als je niet meer adem kunt halen. Pas als het in de finale stadium is behandeling veel minder efficient en heb je meer IC opnames en sterfte. Dit is politiek gedreven. Bij elke andere ziekte zou je medicijnen gebruiken die eventueel zouden helpen maar bij dat-wat-speelt wordt dat tegen gehouden behalve dan in klinische studies. Dit is vreemd. De vraag is waarom? Daar kunnen alleen de politici antwoord op geven!

Wat gaat er gebeuren in de tweede helft van ’21

 1. toename van het aantal infecties in de loop van het jaar, dat is logisch, de MSM en politiek zal dit opblazen;
 2. ze zullen mensen die de injectie niet nemen er de schuld van geven;
 3. adverse reactions on vaccination, (TTP, auto-immuun ziektes) gaan de lucht in vermoedelijk te verwijten aan de injectie (zie Israël);
 4. ineenstorten van de kleinere bedrijven vanaf herfst en winter;
 5. depressie en zelfmoord als gevolg van vele faillissementen.

Laten we hopen dat we het verkeerd voorspellen.

Is er hoop?

Als we op gaan staan, er zijn altijd momenten van besluitvorming. De mens was altijd slim genoeg om de goede keuze te maken. Het was soms echt een uitdaging maar als je goed oplet dan zie je dat een groeid deel van de bevolking signaleert dat er iets niet goed gaat. Mensen stellen zich open voor ander geluid. Ik heb geen overeid nodig die voor mij denkt, ik wil zelf denken. Ik wil dichter bij de waarheid komen. Deze mensen gaan het verschil maken.

Het is onze beslissing waar we naar toe gaan. Gaan we onze vrijheid opgeven voor een eventuele toename van veiligheid of blijven we trouw aan onze principes van persoonlijke vrijheid in vrede met andere mensen en levende wezens.