In 7 maanden meer doden door injectie dan in 120 jaar

Dubieus? Ik zou het echt niet kunnen zeggen. Wel feitelijke data uit de VAERS database van het CDC.

Een vriend gaf mij ooit de volgende referentie:

Remo is een analyticus die direct tot de kern van een case doordringt. Tegelijkertijd is hij en dat lijkt een contradictio in terminis een sociaal gericht mens. Zijn Italiaanse inborst en temperament wisselt hij af met Hollandse nuchterheid ….

Wij worden overspoelt met statistieken, cijfers, rapporten, verslagen, specialisten, reclames. Wij worden overspoelt. In die mate dat ik door de bomen het bos niet meer kan zien. Wat ik dan moet doen is ruiken en voelen. Ruikt het lekker, een beetje warm, een beetje klam, voel ik de wind en de geuren die in vlagen op mij af komen, dan ben ik vermoedelijk in het bos.

Als iets stinkt dan moet je beter kijken, voor je het in je mond stopt.

Ja, JW had gelijk. Ik voel me tegenstrijdig. Continu die afwisseling tussen emotie en ratio. Lekker stereotype mijn Italiaans Nederlands conflict, inherent aan wie ik ben. Ik ben er ook blij mee en sinds enige weken heb ik de oplossing. Intuïtie. Intuïtie is de oplossing en mijn intuïtie zegt dat die het beleid en de daaruit volgende injecties niet goed zijn. En daar kan ik gefrustreerd over raken, ik kan erover lachen en ik onderzoek en probeer de logica te laten regeren. Mijn logica, wellicht. Die heeft mij echter nog niet zo vaak in de steek gelaten ten aanzien van essentiële onderwerpen.

CDC Datenbank: in 7 Monaten mehr Impftote als in 120 Jahren

Dit artikel is behoorlijk snel weer uit de lucht gehaald. Het artikel verwijst naar de VAERS database waarin mensen vrijwillig hun bijwerkingen kunnen registreren. Dit heeft voor en nadelen. het verweer kun je ook lezen:

  1. oorspronkelijk artikel (inmiddels verwijderd, reden onbekend)
  2. het oorspronkelijke artikel met behulp van de way back machine (die zal ook wel opgeschoond worden)
  3. argumentatie waarom VAERS database context mist

Oordeel zelf.

In tegenstelling tot De Jonge, die geen spoor van twijfel ervaart, heb ik wel twijfels. Het stinkt, ik moet het niet. Ik weet dat het rapporteren van bijwerkingen in Nederland via LAREB. een groot probleem is. Artsen hebben en nemen de tijd niet. Ik kan me er iets bij voorstellen. Ik kan me nog een andere reden inbeelden zonder al te veel fantasie. Het schijnt – geen waarheid dus – dat slechts 10% van alle bijwerkingen gerapporteerd wordt. Ik persoonlijk vind dat plausibel en voor mij reden om die injectie niet te nemen. Ik heb geduld en hoef niet zo nodig naar de Albert Heijn.

Mild en Volhardend

NS
Als je het oorspronkelijke artikel wilt hebben? Ik heb een kopie gemaakt. Je kunt natuurlijk ook de VAERS data analyseren. VAERS wordt gevuld door zorgprofessionals. Niet zo maar Hans en Wilma om de hoek. Ik verwacht dat The Government zijn invloed zal laten gelden. Ik heb het i.i.g. gezien.