Sociaalkrediet Systeem

Ik kwam vorige week een mooie visuele weergave tegen van het sociale krediet systeem dat op dit moment 100% effectief is in China. Hitler en Stalin zouden er hun vingers bij aflikken. Dit is wat een dictator wil, 100% controle over zijn bevolking, zijn vee, zijn productiemiddelen. Dit is wat Rutte wil want die C19 applicatie heeft nooit iets met Corona te maken gehad. De staat wil op mijn telefoon, over links of over rechts, alle middelen zijn gerechtvaardigd om dat te bereiken. Als Kuipers 30 miljoen extra wil om de applicatie verder te ontwikkelen dan is het dus een blijvertje. Ze willen controle en laten dat zeker niet los. Full Spectrum Dominance.

Download hier onderstaande visuele weergave als PDF

Bye bye chartaal geld

En tussen neus en lippen het chartale geld nog eventjes afschaffen. Totale controle, de vrijheid voorbij. Als ze dat ook lukt – er moet nog een veiligheidskaart getrokken worden – dan kunnen wij 1 op 1 geen transactie meer afhandelen zonder gebruik te maken van een derde partij. Privacy? Brave New World. You Will Own Nothing and Be Happy.

Een liedje uit mijn jeugd schiet te binnen. Een hit als mijn eerste vriendinnetje zonder mij verder wil. Wat een schijt nummer overigens.

“Ain’t got no cash, ain’t got no style but don’t worry ….”

Wij maken de werkelijkheid. Als je het niet gelooft, bestudeer het nog een keer. Wij maken de werkelijkheid. Wij hebben de waarheid.