Beerput

We wisten natuurlijk allemaal dat we Pfizer niet konden vertrouwen. Geen enkele onderneming op aarde heeft meer schadeclaims te verwerken dan dit bedrijf. Tijdens hun financiële rapportage van afgelopen week waarbij ze de loftrompet blazen over de enorme omzet- en winsttoename gaven ze ook een waarschuwing af. Dat is verplicht als beursgenoteerd bedrijf. Ze waarschuwden voor aanstaande problemen ten aanzien van het nieuws dat naar buiten komt ten aanzien van de klinische tests. Zo verrassend dit.

Dat Paljas De Jonge riep dat het 100% veilig is wordt door duizenden medici over de hele wereld betwijfeld en meer en meer zal volgen. De beerput gaat open. Heerlijk dat de rechter in de VS nu heeft besloten dat Pfizer de documenten – Pfizer Papers – versneld moet vrijgeven en niet met 50 pagina’s per jaar. Dit wordt pijnlijk.

A regional director who was employed at the research organisation Ventavia Research Group has told The BMJ that the company falsified data, unblinded patients, employed inadequately trained vaccinators, and was slow to follow up on adverse events reported in Pfizer’s pivotal phase III trial.

Lees het volledige artikel via The Boston Medical Journal.