PCR Test zinloos

Inmiddels oud nieuws en al lang en breed bekend omdat ik me enkele weken geleden in de test heb verdiept. Ik kan het mijn kinderen heel eenvoudig uitleggen.

Toch interessant om kort aan te halen hoe wetenschappers van de universiteit Duisburg de testen van 160.000 mensen bestuderen en tot de conclusie komen dat PCR testen zinloos zijn. Eigenlijk schokkend dat onze overheid en die van alle andere EU landen de PCR uitslagen gebruiken als stuurmiddel. Iedereen met een basisschooldiploma kan dit feit interpreteren.

Veel verstandiger zou het zijn om te kijken naar het aantal ziekenhuis en IC opnames. Sterker nog, zelfs door een analyse van het riool kun je betere en goed gestandaardiseerde, uniforme metingen doen die meer zeggen. Helaas snapt ons kabinet en de kamer dat niet.

Lees hier het volledige artikel via RTL.de

Sorry, de titel via RTL is niet zinvol, ik heb de vrijheid genomen omdat wat duidelijker uit te drukken en daarvoor het woord zinloos te gebruiken.