Bloedonderzoek: Geprikt vs. Ongeprikt

Ik kwam deze video gisteren tegen via social media waarin een Levend Bloed Analyse (LBA) werd uitgevoerd van 4 geprikte mensen en 4 niet geprikte mensen. De eerste 9 minuten wordt een vaccin onder het vergrootglas gelegd* en doet de arts een aantal uitspraken over dat wat hij ziet. Vanaf minuut 09:50 krijgen wordt de eerste bloedafname gedaan. Vergeet de tekstuele toelichting onder de video maar kijk en luister naar dat wat de arts zelf heeft te vertellen.

* Ik heb moeite en mijn twijfels over de eerste 9 minuten

Bekijk de video

Hoe is deze video tot stand gekomen?

Deze video laat de feitelijke opnames zien. Je ziet 8 keer (in 8 individuele, onbewerkte, ongeknipte opnames) een simpele bloedafname waarbij het levend bloed van de donoren vanuit een vingerprik op een glaasje onder een microscoop wordt gelegd. De arts stelt vervolgens scherp en met behulp van een gekoppelde 3e camera kunnen we op de laptop het bloedbeeld waarnemen. De arts geeft vervolgens een zeer basale uitleg ten aanzien van wat hij ziet en wat jij met hem ziet! Iedereen met een geschikte microscoop kan dit doen. Als leek zul je heel snel je conclusies trekken.

Enige positieve wat ik tot nu toe kan opmerken is dat het bloedbeeld van de geprikten zich zou kunnen herstellen in de loop van de tijd getuige de opname van proefpersoon nummer 4 die lang geleden zijn laatste prik had gehad. Ook daar zien we nog steeds overmatige klontering en het rouleauxeffect maar in veel minder mate dan bij geprikte 1 tot aan met 3.

De meest basale aanblik van het levend bloed geeft direct een visueel idee over de gezondheid van het bloed. Bloedcellen vrij, los en mooi afgerond of samengeklonterd of in rollen gestapeld.

Stel je vervolgens de vraag of je denkt dat het verstandig is om jezelf of je kinderen te prikken en of je denkt dat het op de korte en lange termijn erg gezond is voor je lichaam, je organen, je leven, je welzijn.

De IFR van C19, waarvoor we de vaccins en boosters moeten laten zetten en zullen blijven moeten zetten is gelijk aan die van de griep! De gemiddelde leeftijd van een toegewezen Coronadode is 82 met 3 morbiditeiten. Er stierven in 2018 en 2019 jaarlijks iets minder dan 9000 mensen aan de griep. In 2020 en 2021 zijn er opeens geen griepdoden meer. De PCR test kan geen onderscheid maken tussen C19 of influenza (de reden dat de VS hem niet meer gebruiken per 010121).

Bij twijfel niet oversteken

En prikken .. laat ik me alleen door een mug!