Minster van gezondheid in Oostenrijk stelt huisartsen verantwoordelijk voor vaccinatieschade

Rauch verschuift de verantwoordelijkheid voor vaccinatieschade naar de artsen.

Dat is het antwoord van de minister van Volksgezondheid op Kamervragen. Hij lijkt te proberen zijn eigen hoofd uit de steeds strakker wordende strop te trekken en zijn verantwoordelijkheid te willen ontlopen. Hoewel hij de “vaccinaties” voorschrijft, wordt de aansprakelijkheid volledig verschoven naar de medische professie.

Lees het artikel via WochenBlick

Ook in Nederland merken we dat huisartsen huiverig worden. De LHV heeft moeite om voor het karretje gespannen te worden van VWS en wil liever niet de ‘uitnodigingen’ versturen. De prikjes wilden ze ook al niet zetten. Die worden inmiddels vrijwel alleen nog door de medewerkers van de GGD geplaatst.

Wat is waarheid?

Een huisarts pleegt zelfmoord. Niet zo maar een huisarts maar een arts die er fanatiek in ging en extreem pro vaccinatie, ook van zuigelingen. Een arts die volledig haar minister volgde. Een arts die ongetwijfeld ook bedreigd zal zijn zoals wij allemaal bedreigd zijn en worden. Ik hoor het De Jonge nog zeggen: “We hebben de postcodes …”
Ik vind het leven geweldig in al zijn facetten. Fenomenaal en het leven waard. Dat iemand het anders ziet en ervoor kiest om zich zelf te doden vind ik triest, egaal wat de motivatie is. Ik heb het meegemaakt, van dichterbij dan wenselijk. Ik heb het er mee te doen. Vooruit. Laten we niet spreken over de redenen en motieven. Dat is alleen aan de overledene. De standaard media echter pakt het op en probeert mensen die kritisch zijn opnieuw over een kam te scheren en de mond te snoeren. Dan kan ik niet anders dan een andere versie te presenteren van het verhaal. Wat de waarheid is zullen we nooit weten maar ik verzet met tegen de staat der Nederlanden en alle mensen die mij hun wetten willen opleggen. Ik ben een vrij mens.

Het is verdrietig. Ik wens de nabestaanden sterkte.