Italiaanse overheid wijst aansprakelijkheid af omdat overledene vrijwillig het vaccin heeft laten zetten

Dit zag je toch aankomen? Door autopsie is komen vast te staan dat iemand is overleden aan de gevolgen van de vaccinatie. De nabestaanden willen de staat aansprakelijk stellen en die antwoordt doodleuk:

Vaccinatione non obbligatoria!

Vrij vertaald: Opzouten met je aansprakelijkheidsstelling. Je hebt de prik geheel vrijwillig gezet.

In Italië wordt het je bijna onmogelijk gemaakt om nog deel te nemen aan het arbeidsproces zonder prik. Ik heb hierover nauw contact met een aantal vrienden en ik kan het niet bevatten. Hetzelfde is realiteit in Griekenland en Frankrijk. Duitsland staat ook op de keper net als Nederland. Brave New World.

Tip

Krijg je te maken met overlijden van een naaste? Vraag dan direct een autopsie aan. Niet mooi, niet fijn, geen mooi proces, onvoorstelbaar pijnlijk maar de verantwoordelijke personen moeten aansprakelijk worden gesteld.

Mijn (onze) vader is overleden aan RAEB T, een extreem agressieve vorm van bloedkanker die de aanmaak van rode bloedlichaampjes corrumpeert, noodzakelijk voor de distributie van zuurstof door het lichaam. RAEB T wordt in verband gebracht met de blootstelling aan benzeen. Hij heeft gewerkt in de wegenbouw (asfalteren) en daarna zijn hele leven als pompbediende waarbij het grootste deel van die tijd de tank voor anderen heeft volgegooid. Benzeen, benzine.

Ik heb zelf ook veel gewerkt in diverse fabrieken tijdens mijn studentenleven. Ik heb gezien hoe er met arbeiders werd omgegaan. Hoe makkelijk regels werden gebogen. Een vriendje van mij verliest zijn voet op 16-jarige leeftijd in de dakpannenfabriek (de motor lag open, snel afgedekt na het ongeluk). Ik heb de meest smerige klusjes opgedragen gekregen bij Rockwool en Alumax.

Aansprakelijkheidsstelling is vaak een probleem (voorbeeld van mijn vader, enorm tijdsverloop) maar vaccinatieschade is vaak extreem goed aantoonbaar door de autopsie. Vaak is er sprake van een zeer korte periode tussen de toediening van de prik en de gevolgen en betreft het niet 1 maar honderd duizenden rapportages (VAERS, LAREB). Sterker nog, zelfs in de documenten die Pfizer vrijgeeft: 500 pagina’s per jaar van de meer dan 15.000 pagina’s.

vrijwillig gevaccineerd italie wijst aansprakelijkheid af

#vaccinatieschade#vrijwillig#hetkloptniet#vaccinatieletselFullone Carmine