Slachtoffers natuurrampen

Een mooi grafiekje waarin het aantal dodelijke slachtoffers door natuurrampen wordt weer gegeven waarbij het aantal slachtoffers met meer dan 97% daalde van bijna 5 miljoen naar minder dan 200 duizend terwijl, let op, de wereldbevolking toenam van 2 naar 8 miljard.

Dit grafiekje vind je natuurlijk niet bij de Nederlandse Propaganda Omroep of de door reclame en Brussel gefinancierde media dus daar moesten ze wat mee. De oplossing is heel simpel: haal gewoon de 50 meest dodelijke rampen uit de statistieken, presenteer dat op een uitgetrokken Y as en je krijgt een enig grafiekje die de klimaathysterie onderschrijft. Zetten we het echter af tegen de oorspronkelijke Y-as, zoals gebruikt in de oorspronkelijke figuur A, dan zien we een minimale stijging.
Sterker nog, het zou zelfs wel eens volledig te wijten kunnen zijn aan een zich in de tijd verbeterende registratie want als vanmiddag in Arnhem iemand door een omgewaaide boom wordt geveld dan wordt dat morgen als klimaat dode geboekt in de statistiek. We worden gemanipuleerd. Begrijp je ook waarom?

Het is een feit dat de wereldbevolking is gegroeid, van 2 naar 8 miljard, terwijl tegelijkertijd het aantal dodelijke slachtoffers is gedaald van bijna 5 miljoen naar minder dan 200 duizend. Warmte, koude, droogte, regenval, tornado’s en orkanen. Het deert ons niet. Wij passen ons aan. Betere woningen, betere voorspellingen, beter water management. Het valt wel mee. I will adapt.

Lees het hele artikel met een goede uitleg van Marcel Krok via Indepen.