Leugentje voor bestwil door directeur Phizer Nederland

Jij bent het medicijn.

Dit is een mooi citaat uit een gesprek dat Jorn Luka heeft met Frank Ruesink.

Zie: https://www.jornluka.com/…/the-trueman-show-37-frank…/

Zijn ‘Liefdevol Rebelleren‘ is een heerlijk concept dat goed aansluit op mijn visie ‘Mild en Volhardend’. Ik heb Jorn meteen maar even een 10’tje overgemaakt voor dit interessant gesprek en kennismaking met Ruesink. Ik denk dat mijn omroepbijdrage beter aan hem is besteed.

Hieronder een kleine uitsnede uit het onderzoek waarbij Frank dhr. Marc Kaptein, medisch directeur bij Phizer Nederland, betrapt en geconfronteerd met een leugentje, voor bestwil. Gewoon je dochtertje misbruiken voor het hogere doel; €

Excuses voor de slechte kwaliteit van deze schermopname. Je kunt het moment – vanaf minuut 18 – of het hele interview bekijken zien via deze URL.

Hieronder enkele snelle notities. Let op: dit is niet 100% correct maar door mij geschreven in eigen belang. Als je wilt weten wat hij precies gezegd heeft dan moet je het gesprek zelf bekijken. Op tempootje 1,25 iets meer dan 1 uur en een kwartier.

Snelle opeenvolgende notities vanuit dit gesprek

 1. DKTP Glaxo Smith Kline, maker van vaccin tegen de Mexicaanse griep. DKTP is niet veilig, zwart driehoekje, dus niet veilig. Ook niet omdat het al heel lang bestaat.
 2. Gevaccineerde kinderen vs. niet gevaccineerde kinderen. In de VS is dat onderzoek ooit wel gedaan en NG kinderen waren gezonder.
 3. BMR Merck en Co (zeer kort onderzoek, 800 kinderen, 50% kinderen bijwerkingen, rapport is pas na 40 jaar boven tafel gekomen).
 4. 1 op de 4 kinderen in NL heeft een chronische aandoening. Hij vindt dit niet normaal. Er moet onderzoek worden gedaan naar de gezondheid van kinderen. Volgens de Jonge is er maar een oplossing en dat is het vaccin.
 5. Minister Hans Hoogerhorst (voormalig minister), antwoord, mijn kinderen vaccineren is privé.
 6. Spelen met de rol van je eigen kinderen. Marc Kaptein directeur Phizer in de pers over het laten vaccineren van zijn kinderen. Hij maakte een fout zo bekent hij later, hij bedoelde zijn ouders; helaas, in de pers wordt breed uitgemeten dat het zijn kinderen betreft. Dat zelfs de producenten zelf aanraden om kinderen en gezonden volwassen niet te vaccineren hadden we natuurlijk al gezien in ‘Corona, op zoek naar de waarheid, deel 2‘ als de directeur van Curevac aan het woord komt (ergens op 4/5e van de documentaire.
 7. We moeten niet denken dat de leiders zich zelf of hun eigen kinderen vaccineren, zo ook Hans Hoogervorst, voormalig minister van VWS; ‘dit is privé’ als hem wordt gevraagd of zijn kinderen gevaccineerd zijn. Tja, dan weten we het nog niet.
 8. Het (rebelleren) moet nooit ten koste gaan van mijn gezin.
 9. Klokkenleiders gaan strijdend ten onder.
 10. Je mag rebelleren, systemen moeten mens te dienen, het mag niet ten koste gaan van jezelf.
 11. Wat is het waard?
 12. Assange, Snowden.
 13. Vaccineren (traditionele vaccins aan kinderen) is een medische ingreep. Er bestaat het risico dat jouw kind overlijdt. Van veel vaccins is nooit onderzocht wat de consequenties zijn. Dat de media niet leert van de Mexicaanse griep. Pieter Klok (hoofdredacteur van de Volkskrant) in tijden van crisis moeten wij met het overheid narratief meepraten. Dus geen media maar propaganda. Media is kwalijker dan De Jonge. Hij gelooft in het WEF.
 14. Rol van Oosterhuis tijdens de Mexicaanse griep wordt niet besproken.
 15. Je moet gewoon lef hebben, ze zijn niet gehersenspoeld maar ze hebben gewoon geen lef. Sommige mensen, bange, liefdeloze mensen kunnen dingen recht praten die krop zijn.
 16. Eigen verantwoordelijkheid.
 17. Je kunt mensen bevrijden van hun eigen denkbeelden. Volgen wordt beloond in ons onderwijssysteem. Mensen die de school verlaten zouden een voorbeeld moeten zijn. Top down wordt snel opgevolgd. Van onderaf duurt alles lang. Elke schooldirecteur die toestaat om een prikbus toe te laten is een schande.
 18. 930.000 ambtenaren in Nederland.
 19. Omdat ik het meen! We horen vrij te zijn.
 20. Moed wordt altijd beloont en andere mensen herkennen moed.
 21. Je moet bereid zijn om de angst aan te gaan. Ook de angst ‘wat andere mensen van je denken’.
 22. Erkenning, waardering, bewondering, acceptatie door anderen. je gaat meer waardering voelen als je ook andere mensen waardeert en dat ook uitspreekt.
 23. Gene Sharp is een held. From Dictatorship to Democracy. Hij heeft 198 manieren beschrijven om dat zonder geweld te doen.