Oorverdovend stil

John Cambell bespreekt de laatste oversterfte cijfers (2023). Een enorm verschil tussen het onderontwikkelde oostelijke deel van Europa en het ‘ontwikkelde’ westen. Canada en Finland lopen helemaal voorop in de depopulatie. Dat is, denk ik, goed voor het milieu. Wat, zou, toch, een, verklaring, kunnen, zijn? Ik heb echt geen idee!

Je kunt zelf de statistiekjes per land erbij halen (rechtsboven – edit country). Superhandig. Ik heb NL alvast voor je aangevinkt. Duidelijke grafieken:

https://ourworldindata.org/grapher/excess-mortality-p-scores-average-baseline?country=~NLD

Nederland: oversterfte 20% procent, Q4 ’23 (rond minuut 10). En niemand die het – 14.000 meer doden per jaar dan verwacht – boeit. De Regering blijft ‘netjes‘ de gerechtelijk opgelegde dwangsommen betalen en geeft de prikdata niet vrij. Ach, het is maar belastinggeld en de beurs van Rutte en het VWS is diep. Kuipers is al gevlucht. Voor wie het snapt .. tot die tijd blijven ze roepen: “Correlatie is geen causaliteit.”

NS
Waarom mag dit niet onderzocht worden?

Toen in 2020 één iemand, zogenaamd door Covid, plotseling en onverwacht, dood neerviel, moest Nederland op slot. Nu in Nederland al drie jaar lang enorme aantallen mensen meer dan te verwachten sterven – na oversterfte volgt normaliter ondersterfte – en het aantal ziektedagen is verdubbeld, wil nagenoeg geen parlementslid ervan weten en blijft de 2e kamer leeg. Alleen de zorgpremies en de verzekeringspremies, die moeten omhoog. Ach, waarom niet. En opnieuw blijft het oorverdovend stil.

NNS
Plotseling en onverwacht. Toen nieuwswaardig, tegenwoordig een benoemde ziekte: Sudden Death Syndrome. Ik verzin het niet.

NNNS
Ben jij net als ik nieuwsgierig? Doneer dan voor onafhankelijk onderzoek:

NNNNS
Het nieuwe normaal. Een verdubbeling van de sterfte met 2020 als kantelpunt. Wat zijn we toch een geweldig land en zo lekker gezond.